single album

T E M P S – Pleasant Dreams

T E M P S és el tercer treball discogràfic de Pleasant Dreams. Després de Podría ser hoy i Hacia los bosques del sur (Green Ufos 2008 i 2012), Juanjo Clausell i Pere Mendo donen un gir al seu característic estil pop-folk.

Tot i mantindre inalterada la seua essència, amb T E M P S, el grup castellonenc amplia el ventall de referències i sonoritats, fruit de tota la nova música que han escoltat al llarg dels darrers anys, atrets especialment per les noves tècniques de producció musical associades amb la música urbana actual. Així, el treball desenvolupat dins l’estudi de gravació és clau per entendre els nous paràmetres sonors del grup.

Lluny d’emprar l’estudi com a ferramenta d’enregistrament i posterior ajust de volums, amb Alejandro Tomàs als controls, l’estudi funciona ara com un membre més del grup, on els esbossos de les composicions prenen forma, i la producció musical s’empra a mida per a dotar cada cançó d’una personalitat pròpia. T E M P S s’ha enregistrat a l’estudi DeMarjal de Xilxes entre 2018 i 2019.

Tot i que T E M P S no és un disc conceptual, la idea del temps està present al llarg de tot el disc en totes les seues connotacions. Així, trobem temps passat, per a la tradició i la memòria, temps present, per a les reflexions personals però també per a gaudir del moment; i temps futur, per veure créixer la gent que estimem i per seguir celebrant la vida.

Igual que perfilen les seues cançons amb detall, per a Pleasant Dreams la presentació del disc és un element igual d’important que el seu contingut, oferint-li un valor afegit. Així,

T E M P S es presenta en un original format gràfic que reformula el digipack convencional, i reflexa visualment les sensacions que trobarem a l’interior. 

T E M P S – Pleasant Dreams (CD)